✓  vi har Vejhjælp

​Vær tryg døgnet rundt med vejhjælp. Få bilen fuldt dækket for kun kr. 41,25 om måneden. Se hvordan her

  3 års garanti på reservedele

​Vi yder altid 3 års garanti på de nye reservedele brugt i reparationen af din bil.

  finansiering er muligt

​Få bilen repareret nu - betal senere. Få et kundekort med finansering. Se hvordan her.

Fejlsøgning på bil og udlæsning af fejlkoder på bil

Vi har mange års erfaring med fejlfinding af biler

​Har du brug for fejlsøgning på bil, eller ønsker du udlæsning af fejlkoder på bil? Så er vi det rette autoværksted til din bil. Hos JMK-BILER ApS har vi mange års erfaring med fejlfinding af biler, og vi har kompetencer med alt fra Mercedes til Audi og Skoda. Værkstedet ligger i Ishøj, men der kommer også bilejere fra bl.a. Taastrup, Greve og omegn.

Vi er Hella Service Partner, og derfor har vi 3 års garanti på nye reservedele. Vi tilbyder både diagnosticering, service og reparation, og det sker altid hurtigt og effektivt. Samtidig tilbyder vi kundekort og finansiering gennem Resurs Bank, hvis du ønsker at dele betalingen over flere måneder.

Udlæsning af fejlkoder på bil fra alle bilproducenter

​Vi har stor ekspertise med alle former for tjek af motorfejl i bilen. Det kan for eksempel være, at du ønsker udlæsning af fejlkoder og diagnosticering, fordi en eller flere advarselslamper lyser, eller fordi bilen ikke fungerer helt korrekt.

​Det kan også være, at du ønsker en rutinemæssig udlæsning af fejlkoder på bil. Det sker normalt i forbindelse med serviceeftersyn, men hvis bilen ikke kommer til service, bør udlæsning ske mindst hvert andet år. Det er selvom dine fejlamper ikke lyser.

Vi anvender en original VAG- eller Mercedes-tester til udlæsning og fejlsøgning på bil. Dermed kan vi finde problemer på både Mercedes og hele VAG-gruppen (Audi, Seat, Skoda og Volkswagen). Vi har også testere til at udlæse fejl på stort set alle andre bilmærker.

Få mere at vide om udlæsning og fejlsøgning på bil

​Kontakt os gerne, hvis der pludselig er en lysende motorlampe i instrumentbrættet, hvis du oplever problemer med bilen, eller hvis du blot vil have bilen til tjek. Vi fortæller gerne mere om vores priser, og vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god pris på fejlsøgning på bil eller udlæsning af fejlkoder på bil.

- Christina Skibsrud Christensen via Facebook

Rigtig god og hurtig service!

"Tak til Michael, Helle og de andre for endnu engang at hjælpe hurtigt i nød. (Og så endda midt i efterårsferien) Det er altid en fornøjelse at få ordnet bil hos jer. Jeg har igen hentet en funktionel og rengjort bil - dejligt! Kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen"

- Lykke Bruhn via Facebook

Service i top!

"Og stor tillid til deres expertise! 

De varmeste anbefalinger til Michael og Helle herfra!"

- Lars Bloch Sørensen via Facebook

Sådan skal et værksted bare være!!!

"Michael & Co. er altid klar til både til store og små reparationer samt kundeorienteret service. Har igennem årene været på mange af de “store værksteder” i Københavns området, men de kan alle lære noget af JMK, for hos dem bliver alle ting fixet og bilen ruller hurtigt videre og det er jo det, som er vigtigt!"

- Maria Ronild via Facebook

Tak for super god service

"Tusind tak for at i endnu engang lavede min bil.

Tak for super god service."

Specialister i Mercedes-Benz

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang - også i garantiperioden på helt nye biler.

Kontakt

JMK-BILER ApS​

CVR: 34712840

Baldershøj 36L, 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 82 30 30 99

E-mail: mail@jmk-biler.dk

Åbningstider

​Mandag: 08:00 - 16:00

Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Copyright © 2021 JMK-BILER ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Læs Cookiedeklaration her