✓  vi har Vejhjælp

​Vær tryg døgnet rundt med vejhjælp. Få bilen fuldt dækket for kun kr. 41,25 om måneden. Se hvordan her

  3 års garanti på reservedele

​Vi yder altid 3 års garanti på de nye reservedele brugt i reparationen af din bil.

  finansiering er muligt

​Få bilen repareret nu - betal senere. Få et kundekort med finansering. Se hvordan her.

Udskiftning af tandrem på alle bilmærker

Vælg mellem kontant betaling eller finansiering

Er det blevet tid til udskiftning af tandrem? Så lad vores dygtige mekanikere ordne din bil. Hos JMK-BILER ApS har vi 30 års erfaring med at vedligeholde alle bilmærker og modeller. Værkstedet ligger i Ishøj, men vi har også kunder fra bl.a. Taastrup og Greve.

Vores speciale er Mercedes, men vi har store kompetencer med alle bilmærker. Det kan være lige fra en Audi til en Skoda. Vi har 3 års garanti på reservedelene. Det er muligt at søge om finansiering gennem Resurs Bank, hvis du ønsker at dele betalingen for din bilreparation over flere måneder. Det er Resurs Bank, der kan godkende dig til et lån. Godkendelse skal ske inden påbegyndelse af reparationen på bilen.

Remmen holder 60.000-120.000 km eller 4-6 år

Du tænker måske: Udskiftning af tandrem – hvornår? Tandremmen er fremstillet af kraftig gummi, og derfor har den en begrænset levetid. Der vil typisk være behov for at få en ny tandrem, når bilen har kørt mellem 60.000 og 120.000 kilometer.

Gummi nedbrydes med aldrene, og derfor afhænger levetiden ikke kun af kilometer, men også af alder. Det betyder, at remmen måske skal udskiftes med 4-6 års mellemrum, hvis du ikke kører så meget. Der er naturligvis forskel på bilmærker og modeller, men intervallet fremgår af din servicebog. Bemærk, at det kan føre til store skader på motoren, hvis tandremmen knækker eller sprænger.​

Hvad koster udskiftning af tandrem?

Vores priser for udskiftning af tandrem afhænger af bilmærket og størrelsen på motoren. Prisen afhænger kort sagt af, hvor meget der skal afmonteres for at komme ind til tandremmen. I visse tilfælde er det fordelagtigt at udskifte vandpumpen på samme tid.

Vi har en fast pris på 580 kr. i timen ekskl. moms, og 725 kr. inkl. moms. Kontakt os gerne for at få et overslag eller et uforpligtende tilbud for det samlede arbejde.​

- Christina Skibsrud Christensen via Facebook

Rigtig god og hurtig service!

"Tak til Michael, Helle og de andre for endnu engang at hjælpe hurtigt i nød. (Og så endda midt i efterårsferien) Det er altid en fornøjelse at få ordnet bil hos jer. Jeg har igen hentet en funktionel og rengjort bil - dejligt! Kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen"

- Lykke Bruhn via Facebook

Service i top!

"Og stor tillid til deres expertise! 

De varmeste anbefalinger til Michael og Helle herfra!"

- Lars Bloch Sørensen via Facebook

Sådan skal et værksted bare være!!!

"Michael & Co. er altid klar til både til store og små reparationer samt kundeorienteret service. Har igennem årene været på mange af de “store værksteder” i Københavns området, men de kan alle lære noget af JMK, for hos dem bliver alle ting fixet og bilen ruller hurtigt videre og det er jo det, som er vigtigt!"

- Maria Ronild via Facebook

Tak for super god service

"Tusind tak for at i endnu engang lavede min bil.

Tak for super god service."

Specialister i Mercedes-Benz

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang - også i garantiperioden på helt nye biler.

Kontakt

JMK-BILER ApS​

CVR: 34712840

Baldershøj 36L, 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 82 30 30 99

E-mail: mail@jmk-biler.dk

Åbningstider

​Mandag: 08:00 - 16:00

Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Copyright © 2021 JMK-BILER ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Læs Cookiedeklaration her