✓  vi har Vejhjælp

​Vær tryg døgnet rundt med vejhjælp. Få bilen fuldt dækket for kun kr. 41,25 om måneden. Se hvordan her

  3 års garanti på reservedele

​Vi yder altid 3 års garanti på de nye reservedele brugt i reparationen af din bil.

  finansiering er muligt

​Få bilen repareret nu - betal senere. Få et kundekort med finansering. Se hvordan her.

Service på hybridbil og elbil – alle bilmærker

Vi har tre års garanti på alle nye reservedele

​Er det ved at være tid til service på hybridbil eller elbil? Så kan du trygt sende din bil på vores autoværksted. Hos JMK-BILER ApS har vi mangeårig erfaring med serviceeftersyn på alle bilmærker, og vi har også store kompetencer med hybridbiler og elbiler.

Vi er Hella Service Partner og tilbyder 3 års garanti på nye reservedele. Samtidig har vi gode priser, uanset om der er tale om et par nye dæk eller et stort serviceeftersyn. Værkstedet ligger i Ishøj, men der kommer også mange bilejere fra bl.a. Greve, Taastrup og omegn.

Vi vedligeholder motor, bremser og batteri

​Elbiler skal til serviceeftersyn ligesom konventionelle biler, selvom de ikke har en forbrændingsmotor. Det gælder også hybridbiler, som netop har en forbrændingsmotor.

Service på elbil og hybridbil er vigtig for trafiksikkerheden, driftssikkerheden og holdbarheden. Dertil kommer, at nye biler skal til eftersyn i garantiperioden for at opretholde fabriksgarantien.

​​Vi tilbyder store og små serviceeftersyn, hvor vi tjekker bilen for eventuelle fejl og mangler. Vi kan også gennemgå lygter, viskerblade, dæk og lignende. Vi kan fremskaffe originale reservedele med en dags varsel, hvis det er nødvendigt.

Ved service på elbil har vi især fokus på bremserne, fordi de anvendes mindre end på konventionelle biler. Det giver større risiko for skidt og rust. Samtidig har vi fokus på batteripakken. Ved service på hybridbil tjekker vi naturligvis også motoren, ligesom vi skifter olie og oliefilter med videre.

Bestil tid til service på hybridbil og elbil

Kontakt os for at bestille tid til serviceeftersyn og reparation. Du er også velkommen til at stille spørgsmål. Vi giver gerne et overslag eller laver et uforpligtende tilbud med en god pris på service på hybridbil eller elbil. Der er mulighed for finansiering, såfremt det bliver en større regning.

- Christina Skibsrud Christensen via Facebook

Rigtig god og hurtig service!

"Tak til Michael, Helle og de andre for endnu engang at hjælpe hurtigt i nød. (Og så endda midt i efterårsferien) Det er altid en fornøjelse at få ordnet bil hos jer. Jeg har igen hentet en funktionel og rengjort bil - dejligt! Kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen"

- Lykke Bruhn via Facebook

Service i top!

"Og stor tillid til deres expertise! 

De varmeste anbefalinger til Michael og Helle herfra!"

- Lars Bloch Sørensen via Facebook

Sådan skal et værksted bare være!!!

"Michael & Co. er altid klar til både til store og små reparationer samt kundeorienteret service. Har igennem årene været på mange af de “store værksteder” i Københavns området, men de kan alle lære noget af JMK, for hos dem bliver alle ting fixet og bilen ruller hurtigt videre og det er jo det, som er vigtigt!"

- Maria Ronild via Facebook

Tak for super god service

"Tusind tak for at i endnu engang lavede min bil.

Tak for super god service."

Specialister i Mercedes-Benz

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang - også i garantiperioden på helt nye biler.

Kontakt

JMK-BILER ApS​

CVR: 34712840

Baldershøj 36L, 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 82 30 30 99

E-mail: mail@jmk-biler.dk

Åbningstider

​Mandag: 08:00 - 16:00

Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 - 16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:30

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Copyright © 2021 JMK-BILER ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Læs Cookiedeklaration her